Zo werkt het


1.Kies jouw favoriete gerechten

Ga naar onze shop en bestel jouw favoriete gerechten. Wil je altijd met €5 korting een box ontvangen met 6 gerechten, kies dan het abonnement. Jij bepaalt hoe vaak en welke gerechten je ontvangt en je kunt natuurlijk altijd pauzeren of stopzetten.

Kies voor het abonnement

2.Wij bezorgen

In de randstad bezorgen wij van maandag tot en met vrijdag tussen 17.00 en 22.00 uur. Buiten de randstad kunnen we de maaltijden van dinsdag tot vrijdag bezorgen tussen 08.00 tot 19.00 uur. Naar gelang je binnen of buiten de randstad woont, krijg je da avond voor – of op de dag van bezorging een track & trace code en een tijdslot van 1 a 1.5 uur waarop jij jouw bestelling ontvangt.

3. Vul je vriezer of koelkast

Onze gerechten worden direct na bereiding ingevroren zodat alle voedingstoffen behouden blijven. Zorg dus ervoor dat je plek hebt in je vriezer. Je kunt ook alvast een gerecht in de koelkast leggen. Makkelijk toch?

4. Warm op en geniet

Warm de maaltijd vanuit de vriezer op in de oven of magnetron. Met alle gemak zet je in een handomdraai een heerlijke plant-based maaltijd op tafel. Enjoy!

Bestel nu

Gezond eten zonder te koken?

> Bestel nu